Publicaties

Alle boeken van Dr. Lenkei worden uitgegeven door Stichting Recht op Gezondheid, en geëxploiteerd door Free Choice Benelux B.V.

Censuur – Wat u niet mag weten over uw gezondheid

“Als ik dit boek een roman had genoemd, zou ik misschien een populaire schrijver zijn geworden, die bekend stond om zijn ongebreidelde fantasie en die zelfs door de critici werd bewonderd. De paradox is dat ik de waarheid verteld heb”

Dr. Gábor Lenkei ontdekte dat de inname van de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen het aantal ziektegevallen drastisch vermindert.

Maar zijn conclusies, die cruciaal zijn voor uw gezondheid, stuitten op grote weerstand bij de gevestigde belangen in de ‘zorgindustrie’.

De farmaceutische en psychiatrische industrie doen er alles aan om Dr. Lenkei’s conclusies belachelijk te maken en te ontkennen. Om hun gevaarlijke schijnoplossingen op grote schaal te kunnen verkopen hebben ze onwetende mensen nodig.

Lees in Dr. Gàbor’s boek: Censuur – Wat u niet mag weten over uw gezondheid:

  • Waarom leven we maar half zo lang als we zouden kunnen?
  • Waarom worden alleen mensen in natuurgemeenschappen makkelijk honderd jaar?
  • Wie vormt onze opvattingen over gezondheid?
  • Wie houdt de meest belangwekkende wetenschappelijke ontdekkingen achter, en waarom?
  • Hoe kun je schatrijk worden met het verzinnen van een kinderziekte?
  • Wat zijn de voornaamste oorzaken van gewichtstoename?
  • Wie hield de behandeling voor kanker geheim?
  • Weet u hoe gemakkelijk het is om gezond te blijven?

WAAROM HEBBEN GEZONDE MENSEN VITAMINESUPPLEMENTEN NODIG?

Na zijn bestseller “Censuur – Wat u niet mag weten over uw gezondheid”, komt Dr. Gàbor Lenkei weer met een zeer verhelderend boek over gezondheid. Nu richt hij zich vooral op de relatief kleine lichamelijke problemen, die het leven van over het algemeen gezonde mensen kunnen verzuren. In “Waarom hebben gezonde mensen vitaminesupplementen nodig?” delen 211 mensen hun ervaringen met vitaminen en mineralen en de positieve effecten die het bij hen gehad heeft op veel voorkomende alledaagse “kwaaltjes” (huidproblemen, te hoog gewicht, te lage energie, slecht slapen, onvruchtbaarheid, verminderde concentratie, stress, ……). Dit is geordend naar onderwerp waarbij Dr. Lenkei wetenschappelijke uitleg geeft bij de resultaten die bereikt worden. Hij start het boek met een uiteenzetting over kwalitatieve honger en hij laat zien (geïllustreerd met veel illustraties) hoe sterk de voedingswaarde van onze voeding in de afgelopen decennia is gedaald.

Als gezonde mensen niet aan een vitaminetekort zouden lijden, zouden vitaminesupplementen hun gezondheid niet verbeteren. En dat is het juist, hun gezondheid gaat er wel op vooruit. En nog geen klein beetje ook!

CHOLESTEROL IS NIET SCHADELIJK

Volgens de heersende opvatting is cholesterol een schadelijke stof. Maar de vraagt dringt zich op: is dit gebaseerd op echte wetenschap of slechts een dogmatische misvatting?

De afgelopen tientallen jaren zijn wij met zijn allen bang gemaakt voor Cholesterol en de grote gevaren die deze levensbedreigende stof met zich mee zou brengen voor ons hart en onze bloedvaten. Continue worden wij via alle vormen van informatievoorziening gewaarschuwd. De voedingsindustrie, die op de cholesterolangst inspeelt met haar producten zoals margarines, storten met hun talrijke reclames dezelfde boodschap continue over ons uit. En ook farmaceuten varen er wel bij; zij hebben met hun cholesterolverlagers een enorme markt kunnen creëren. Alleen al in Nederland nemen 1,5 miljoen mensen dagelijks cholesterol verlagende medicijnen.

Maar klopt dit verhaal nu wel? Wat is de wetenschap hierachter? Welke biochemische theorie ligt hieraan ten grondslag en houdt deze wel stand tegenover de werkelijke feiten? Is cholesterol niet juist zeer essentieel voor ons lichaam? Worden de geslachtshormonen niet uit cholesterol gemaakt? Is het ook niet de basis van Vitamine D? Bestaan onze hersenen niet voor een groot deel uit cholesterol? Waarom maakt ons lichaam zelf cholesterol aan? Is dit soms omdat het in elk celmembraan voorkomt? Is cholesterol wel de echte oorzaak van aderverkalking? Waarom slaat cholesterol niet neer in de aders en haarvaten waar het bloed langzaam stroomt en wel in de slagaders waar zeer snelle stroming is? Zijn cholesterolverlagers zoals statines wel echt nodig? Doen deze medicijnen wat ze beloven? En hebben ze geen ongewenste (bij-) werkingen? Wat bepaalt eigenlijk echt de gezondheid van onze bloedvaten?

Dr. Gábor Lenkei is op zoek gegaan naar de antwoorden op al deze en nog andere vragen en heeft de waarheid over cholesterol en cholesterolverlagende medicijnen in een nieuw boek blootgelegd.

Verslag ter plaatse

Ik heb het niet geschreven om u de stuipen op het lijf te jagen.

Stelt u zich de volgende situatie voor. Iemand zit nietsvermoedend in een huis waarin brand is uitgebroken. Maar die persoon is zich er niet van bewust dat het huis in brand staat. Dan is het toch wel belangrijk dat iemand naar hem toe gaat en daar zijn aandacht op vestigt.

Niet om hem de stuipen op het lijf te jagen, maar om hem de kans te geven te vluchten uit het brandende gebouw.
Maar om dat mogelijk te maken, moet de man uiteraard eerst het slechte nieuws krijgen: het huis staat in brand!!!

Ik heb dit boek geschreven om u te laten weten

  • dat het huis in brand staat…
  • Maar ook om u te laten zien dat wij niet mee hoeven te verbranden.

Toestanden die op ziektes lijken

Zou het kunnen dat u medicijnen neemt terwijl dat helemaal niet nodig is? Zou het kunnen dat u niet eens ziek bent? Ook al hebt u gezondheidsproblemen die erg veel lijken op een echte ziekte?

Dat is zeker mogelijk. De reguliere geneeskunde maakt immers geen onderscheid tussen echte ziektes en toestanden die op ziektes LIJKEN.

De reguliere geneeskunde houdt geen rekening met het feit dat niet elke ongunstige of zelfs heel slechte lichamelijke toestand een ziekte hoeft te zijn. Ik meen dat hierdoor twee keer zoveel mensen als nodig als ziek worden bestempeld. En dat het aantal mensen dat medicijnen neemt, dubbel zo hoog ligt als het aantal mensen dat ze echt nodig hebben.

Als u eigenlijk niet ziek bent, maar toch het etiket van zieke kreeg opgeplakt…

Als u eigenlijk niet ziek bent, maar toch werd veroordeeld tot medicijngebruik… …dan loopt u ernstig gevaar!

Ontsnap uit deze val!

Ontdek zelf de waarheid!

Dit boek laat zien dat er een uitweg is.

Boeken van Dr. Lenkei zijn hier te koop: www.lenkeiboeken.nl