Resultaten

Resultaten

Mensen verbeteren hun kwaliteit van leven met behulp van de juiste hoeveelheden en verhoudingen van vitaminen, mineralen en spoorlementen, zoals beschreven in het boek "Censuur - Wat u niet mag weten over uw gezondheid". 

Hieronder vindt je een selectie aan resultaten die mensen hebben gedeeld met Dr. Lenkei. U kunt meer resultaten die mensen hebben behaald vinden in het boek "Waarom gezonde mensen vitaminesupplementen nodig hebben".

Heeft u ook goede resultaten behaald met de Lenkei aanpak? Laat het dr. Lenkei weten middels het formulier in de rechterkolom.


Sinds ik de multivitamine en vitamine C gebruik, voel ik mij véél beter

Sinds 6 mnd. gebruik ik de basis multivitamine en vitamine C tabletten van 1000mg 4 per dag. 2 dagen de calmag. Sinds ik de multivitamine en vitamine C gebruik, voel ik mij véél beter. Vele boeken heb ik in huis van u dr. Lenkei en goed doorgelezen. Ik kan 't iedereen aanbevelen uw natuurmiddelen te gaan gebruiken. Mijn specialist snapt niet waarom ik zo gezond ben geworden. Had hem in maart dit jaar al informatie gegeven en vroeg aan hem of hij er iets mee wilde doen. Ik gebruik 3 keer per dag de multivitamine, vitamine C, en voelde bij mij verbeteringen. Ze beweren dat ik non hodgin lymfoom heb, vorige jaar 4 behandelingen gekregen van de rituximab. zonder chemo, want dat gif wil ik pertinent niet in mijn lichaam! Mijn HB was een jaar terug 3.0. Heb vocht gekregen, daarna 3 lit. nieuw bloed + 4 behandelingen. Eind februari gaf mijn lichaam aan dat ik vitaminen moest nemen en daar ik uw nieuwsbrief al tijden ontvang, heb ik meteen de produkten besteld. Tegen mijn specialist, waar ik telkens voor controle moet komen, heb ik zachtjes z'n oren gewassen. Ik zei tegen hem, vroeger kreeg men naast sterke medicatie een vitamine B-complex en aangezien dat u mij dat niet hebt gegeven, ben ik zelf maar gaan zoeken. Met resultaat! Z'n ogen werden groot, z'n mond zakte open. En dokter, klopt 't dat alle soorten kanker gebreks ziekten zijn, door gebrek aan nutriënten? Ja, zei hij, u heeft gelijk. Na, en daarom dokter wens ik geen chronisch patient te worden van de chemische industrie. Van huis uit ben ik opgevoed met natuurmiddelen en dat doe ik nog steeds! Dank u Dr. Lenkei, uw middelen hebben mijn gezondheid verbeterd. Ik blijf dit innemen. Heb meer levensvreugde, meer energie en voel mij super fit!

ik heb mijn leven terug

Bij mij is 3 jaar geleden reumatoïde artritis geconstateerd. Hiervoor werd ik behandeld met methrotrexaat, prednison enz. Zelfs heb ik malaria pillen geslikt omdat de bijwerking ervan de reumaklachten zou onderdrukken.
 
Na driekwart jaar was ik er helemaal klaar mee, omdat niets hielp en ik nog steeds veel pijn had. Ik kon amper lopen.
 
Toen ben ik op het internet gaan zoeken en kwam regelmatig informatie tegen over onze tekorten aan vitamines en mineralen.
 
Bij het eerstvolgende bezoek aan de specialist besprak ik dit. Zij had er geen vertrouwen in en stond klaar met de volgende injectie vol cortisol en prednison. Ik weigerde en vroeg naar een andere oplossing; antwoord: "ik kan niets voor u doen"
 
Toen ben ik vitaminen en mineralen gaan gebruiken en pastte mijn eetgewoonten aan met bio producten en weinig suiker. Het resultaat heeft even op zich laten wachten. 
 
Inmiddels ben ik ruim twee jaar ouder, laat vrolijk mijn honden uit en kan eigenlijk alles wat ik wil doen. Helaas niet altijd pijnloos, want de vergroeing in mijn voet had al plaats gevonden. Maar het proces is gestopt en de pijnklachten zijn dusdanig dat ik er maar een enkele keer wat hinder van ondervin, bijvoorbeeld met de verandering van het weer. Maar ik heb mijn leven terug en vertel het aan iedereen die wat heeft aan mijn ervaringen.
 
Dank voor uw bijdrage aan een gezonde mensheid.
 
GvdR

meer levensvreugde, meer energie en voel mij super fit!

Sinds 6 maanden gebruik ik de Multivitamine Basis en vitamine C tabletten van 1000mg 4 x per dag, 2 dagen de CalMag. Sinds ik de multivitamine en vitamine C gebruik, voel ik mij véél beter. Veel boeken heb ik in huis van u, dr. Lenkei en ik heb ze goed doorgelezen. Ik kan het iedereen aanbevelen uw natuurmiddelen te gaan gebruiken. Mijn specialist snapt niet waarom ik zo gezond ben geworden. Ik had hem in maart dit jaar al informatie gegeven, en vroeg hem, of hij er iets mee kon doen? Ik Gebruik 3 x per dag de multivitamine, vitamine C, en voel mij beter. Ze beweren dat ik Non Hodgkin lymfoom heb. Vorige jaar 4 behandelingen gekregen met rituximab, zonder chemo. Want dat gif wil ik pertinent niet in mijn lichaam! Mijn HB was een jaar terug 3.0. Heb vocht gekregen, daarna 3 liter nieuw bloed + 4 behandelingen. Eind februari gaf mijn lichaam aan dat ik vitaminen moest nemen en daar ik uw nieuwsbrief al tijden ontvang, heb ik meteen de producten besteld. De specialist, waar ik telkens voor controle moet komen, heb ik zachtjes z'n oren gewassen. Ik zei hem, vroeger kreeg men naast sterke medicatie een vitamine B-complex en aangezien dat u mij dat niet hebt gegeven, ben ik zelf maar gaan zoeken. Met resultaat! Zijn ogen werden groot, z'n mond zakte open. En dokter, klopt 't dat alle soorten kanker gebreksziekten zijn, door gebrek aan nutriënten? Ja, zei hij, u heeft gelijk. Daarom dokter wens ik geen chronische patiënt te worden van de chemische industrie. Van huis uit ben ik opgevoed met natuurmiddelen en dat doe ik nog steeds! Dank u Dr. Gábor Lenkei, uw middelen hebben mijn gezondheid verbeterd. Ik blijf dit innemen. Heb meer levensvreugde, meer energie en voel mij super fit! - Mevr. Bos (75 jaar)

Kunnen stoppen met statines

Het goede nieuws is dat ik helemaal van de medicijnen af ben! In overleg met de huisarts uiteraard. Al had zij wel enige bedenkingen tegen het stoppen met de statines. Ik was inmiddels goed voorbereid en hoewel mijn cholesterol goed was (3.8) wilde ze toch dat ik doorging. Gezien de goede resultaten was ik het daar niet mee eens en ben nog minder gaan gebruiken. Nu ben ik inmiddels zover dat ik, na weer een controle, helemaal gestopt ben (cholesterol 3.1).
Met de vitaminen, samen met een wijziging in mijn dieet, gaat dat nu heel goed. Ik ben ook gestopt met het medicijn Sarotex (antidepressivum dat mij voorgeschreven werd als pijnstiller).

Lees meer: Kunnen stoppen met statines

De opgelegde moedervlekken op de rug zijn aan het genezen

Wil alleen even laten weten dat de opgelegde moedervlekken op de rug van mijn man aan het genezen zijn. Het opgelegde stuk valt er gewoon af. Aangezien we niets hebben veranderd aan onze leefstijl behalve de vitamines van dr lenkei, moet dat de oorzaak zijn. Geweldig! - Joke D.

2 jaar vrij van mijn psychotrope medicatie

Nu wil ik nog even wat succesjes kwijt wat mijzelf betreft. Ik weet niet of ik al eens aangegeven heb dat ik 20 jaar geleden gediagnosticeerd was met een bipolair stoornis en geloof me dat was ik, inclusief psychoses, abnormaal koopgedrag, agressie en al wat daar meer bij komt. Ik werd zwaar onder de medicatie gehouden, die steeds zwaarder werd en regelmatig ook veranderde, omdat ik, zoals ik dat noemde "er doorheen" ging. Met andere woorden het hielp niet, dus kwam regelmatig opname in het vizier, iets waar ik me al die jaren (gelukkig) met hand en tand tegen verzet heb. 3 jaar geleden was ik al die medicatie zo zat; ik leefde niet meer, maar vegeteerde en had nergens meer zin en energie voor etc.

Lees meer: 2 jaar vrij van mijn psychotrope medicatie

Mijn ervaring met de boeken van Dr. Lenkei en de Vitaminen Mineralen en Sporenelementen

Eind augustus gaf ik aan een bericht op Facebook van Dr. Lenkei zijn boek Censuur wat u niet mag weten over uw gezondheid aandacht en las alles wat daar geschreven stond. Toen ben ik de website van hem gaan opzoeken waar ik nog veel meer informatie vond. Ik heb het boek besteld en gelezen, kreeg veel bevestiging over wat voor misstanden er zijn binnen de farmaceutische industrie wereld wijd, maar ook de voedselindustrie en de regering en vele artsen (niet allemaal dus) die hen steunen door de medicijnen voor te schrijven al weten ze nog zo goed dat het niet goed voor een mens is om ze te gebruiken. Door de bijwerkingen wordt een mens vaak alleen maar zieker inplaats dat ze genezen worden, of wat ze denken te mankeren wordt onderdrukt. 
 
Dit is ook wat ik al vele malen heb ervaren waardoor ik gestopt ben met de medicatie. Ik zal hiervan een voorbeeld beschrijven: In 2012 kreeg ik van de Uroloog medicatie die te maken zou hebben met de blaaspijnsyndroom die ik zou hebben. Toen ik wegging zei hij, lees nou eens niet de bijsluiters (ik was vanwege de bijwerkingen al een paar keer er niet aan begonnen) maar gebruik het een 3 maanden om te kijken of het resultaat heeft, en mijn lichaam zou er even aan moeten wennen. Ik dacht, nou laat ik dat dan maar eens doen. 
 
Na 2 of 3 dagen lag ik in bed en dacht, wat gek dat ik zo’n als maar zo’n droge mond heb en me wel heel erg beroerd voel van die medicatie. Opeens dacht ik hij had er iets rustgevends bijgedaan, het zal toch zeker geen antidepressiva zijn??? Ik had dit 7 jr. gebruikt en voelde me steeds meer een zombie worden, maar door de omstandigheden maakte me dat niet zoveel uit, me gevoelens waren totaal afgevlakt wat natuurlijk niet normaal is en ik had altijd een hele droge mond. Bij de opticien kreeg ik te horen dat mijn ogen wel heel veel achteruit waren gegaan of ik misschien medicijnen gebruikt, toen ik dit thuis nakeek bleek dat mijn ogen achteruit konden gaan door deze medicatie, ik ben buiten de arts om meteen gaan afbouwen wat best heel zwaar was, maar ik zetten onder gebed door.) Ik stapte uit me bed om te kijken op de bijsluiter, en ja hoor, bovenaan stond met grote letters Anti depressieva, ik voelde me tot in mijn tenen boos worden. Ik ging de andere bijsluiters lezen, er bleek voor drie maanden antibiotica bij te zitten, iets wat er voor moest zorgen dat ik beter kon plassen zorgde juist voor het tegendeel, een pijnstiller daar werd ik heel erg misselijk van en nog een andere kreeg ik hoofdpijn van. Stuk voor stuk ben ik met die rotzooi gestopt en heb een afspraak gemaakt bij de huisarts om te vragen of hij die antidepressiva zonder mijn toestemming had mogen geven evenzo de antibiotica? Als antwoord kreeg ik, nee dat had hij met u moeten bespreken. Ik liet haar naar de andere medicatie kijken en ik vertelde wat het met mij deed, en als antwoord kreeg ik dat het heel goed was dat ik met alles gestopt was. Het waren allemaal hele slechte medicijnen voor een mens die zij nooit zou voorschrijven. 
 
Ik was daar best van geschrokken, en heb me toen voor genomen nooit geen medicatie meer te slikken wat ik sindsdien ook nauwelijks nog doe. Ik gebruikte regelmatig nog wel Paracetamol voor als de pijn niet te harder was, 4x daags 1000 mg per dag mocht van de huisdokter, maar nooit langer dan een week, echt helpen deed het niet en daarom ben ik ook daar mee gestopt. Af en toe neem ik 5 mg oxazepam om eens een nachtje te kunnen slapen, ik heb er nog een paar en als die op zijn ga ik ook die niet meer nemen, in de hoop dat de multivitaminen dat ook werkelijk zorgen dat ik veel beter ga slapen. 
 
Ik ben gaan bellen om wat advies te vragen en (niet wetende dat Dr. Lenkei zelf multivitaminen verkocht omdat dit me niet verteld was), wat ik opzicht best goed van ze vind want het gaat hen niet om de verkoop daarvan maar dat de mensen de dingen onderzoeken en zijn boek, of boeken lezen om er achter te komen hoe het allemaal zit met die vitaminen te kort die wij als mens standaard hebben, maar daardoor raakte bij mij de boel een beetje in verwarring en kocht ik het een en ander in de winkel. Vit. C, Magnesium en Zink. Toen las ik in zijn boekje Magnesium en Calcium dat het belangrijk is om die samen in te nemen en ben weer gaan bellen, (ik heb echt heel veel gebeld en gemaild en steeds werd ik met geduld te woord gestaan en ik ging me steeds meer bezwaard te voelen.) Ik heb Calcium gekocht en uitgerekend hoeveel ik van beide moet slikken om de juiste balans te krijgen. Samen met Kurkuma wat ik al een poosje gebruikte slik ik dit nu 2x per dag en de vit. C 3 p.d. Zink 1x p.d. Als dit op is ga ik over op de multivitaminen van Dr. Lenkei met goed moed en hoop dat ik daarvan echt lichamelijk zal opknappen. 
 
Ik heb al zijn boeken besteld en die ben ik nu aan het lezen, alles wat hij schrijft is zo logisch en begrijpelijk dat ik er duidelijk veel van leer en de dingen vast nog wel een keer zal moeten lezen om het nog beter te onthouden. 
 
Ik ben een gelovige vrouw en geloof dan ook dat God ons als mensen goed gemaakt heeft, maar dat we zelf er voor zorgen dat we ongezond worden door dat we slechte voeding gebruiken slechte gewoontes hebben door bv. Roken en te veel alcohol te gebruiken, en we vaak te weinig water drinken. 
Ik ben er ook van overtuigd dat God het voedsel heeft ook goed gemaakt heeft, en Hij heeft ons ook in de Bijbel advies gegeven hoe wij de grond moeten bewerken en braak moeten laten liggen om voldoende voedingsstoffen in de grond te krijgen die vervolgens weer in ons voedsel komen. 
De grond is arm door alle kunstmest en uitgeput omdat het geen rust krijgt. Daarbij komen dan ook nog de pesticide die er op de groente en het fruit gespoten worden. Van dit alles was ik me al jaren bewust, en Dr. Lenkei heeft het met het boek Censuur alleen maar bevestigd en daarbij dat het nog veel erger is dan ik kon bedenken of weten. 
 
Vriendelijke groet G. van de Kuijlen 

Vaak verkouden

Ik ben zeer tevreden over de Multivitamine en de Calcium/Magnesium van Dr. Lenkei! Mijn ervaring is, dat ik veel meer energie heb en door het gebruik van de vitamine niet zo snel meer ziek word. Voorheen was ik vaak verkouden en had ik zeker een keer per jaar de griep. Dat heb ik dit jaar nog niet gehad! Over de Calcium/Magnesium ben ik ook zeer tevreden, ik had nog wel eens last van kramp in mijn kuiten en merk dat ik dat niet heb zolang ik de Calcium/Magnesium gebruik. Kortom ik ben erg tevreden! Ik ben blij dat ik de Vitamine en CalMag ontdekt heb en dat mijn ogen geopend zijn wat betreft vitamine gebruik in grote hoeveelheden. Het doet zoveel goeds voor je lichaam. Meer mensen zouden hiervan op de hoogte moeten zijn!

LLM

Geen borstkanker te vinden

Ik zou nog laten weten van m’n vriendin. Ze wordt overspoelt door ziekenhuis berichten, mogelijke behandelingen e.d. Ze ziet niet zitten nog wat erbij te doen. Ze doet 1,5 liter brandnetel thee met maria threben elixer. Kompressen met elixer uitwendig. Geen suiker, brood, aardappelen, veel groenten, fruit, noten, zaden. Vitaminen, Collageen en … Twee weken geleden bericht gehad van borstkanker links. Week geleden scan gehad. Gister de uitslag links twee plekken, rechts een plek. Vandaag echo gehad en rechts niks meer te vinden !!!

Langzaam aan het genezen van Chronische Lyme

Ik ben een bewonderaar van Gábor Lenkei en sinds een jaar gebruik ik zijn producten. Ik ben langzaam aan het genezen van Chronische Lyme, dankzij mijn therapeute, heel gezond voedsel en de aanvulling met vitaminen en supplementen. Ook heb ik een kuur (Kaardenbol: Lymenatuurlijkgenezen.nl) gevolgd. Na 5 jaar begin ik de vruchten te plukken! En dat is bijzonder want mijn eerste besmetting liep ik al in 1993 op. Dat is gebleken uit een test die ik in 2010 in Frankrijk liet doen. De test van de reguliere geneeskunde op Borrelia is onbetrouwbaar. Ik ben ruim 15 jaar van het kastje naar de muur gestuurd met mijn zeer duidelijke klachten...maar werd niet geloofd. Ik vrees dat de heren artsen en specialisten mij nu ook niet geloven wanneer ik vertel dat ik met natuurlijke middelen aan het genezen ben. Ik word in mei 76 maar voel mij de laatste tijd steeds jonger. Sophie van Kleef

Tot verwondering van beide audiciens was mijn gehoor verbeterd

Onlangs was ik bij Schoonenberg en dit keer werd me na zoveel jaar weer een gehoortest aan mijn linker oor afgenomen.
Rechts is al een tiental jaar na een virale of bacteriële infectie nog maar 30 procent, met geluidsvervorming en lichtelijk suizen, volgens Radboud UMC.
Voor links heb ik een gehoorapparaat dat schoongemaakt en soms bijgesteld moet worden.
Tot verwondering van beide audiciens was mijn gehoor verbeterd. Dat maakten ze niet mee. Ze hadden daar geen verklaring voor.
Ik eigenlijk ook niet dan dat ik sinds ruim 2 jaar regelmatig de nodige multivitaminen, calcium-magnesium oplossing en collageen inneem.
In de bijlage de uitslag. Het dunne lijntje met de kruisjes is de vorige test uit 2015.
Het gehoorapparaat werd op het nieuwe niveau bijgesteld.
W.d.B.

Studeren verloopt veel makkelijker

De multivitamine zijn geweldig! Ik had het rustig aan opgebouwd en nu kan ik zelf bepalen hoe actief ik wil zijn. Het werkt als een soort gaspedaal, alleen met vertraging van ongeveer één week, meer multivitamine meer actie. Het is alsof al mijn interne systemen geactiveerd zijn en nu eindelijk pas harmonieus samenwerken. Hierdoor werd voor mij de wereld pas echt goed geopend en dat op mijn 53ste. Ik ben een alerter en actiever mens geworden en dit is een understatement. Had ik dit maar eerder ontdekt.

Mijn “rollercoaster” begon met het boek 'Censuur - Wat u niet mag weten over uw gezondheid’.

Lees meer: Studeren verloopt veel makkelijker

Ik voel me gelukkig, fit, gezond en slaap beter dan ooit

Ik ben een behoorlijke gezondheidsfreak en kwam via Facebook in aanraking met Dr. Lenkei zijn boeken, na wat reviews gelezen te hebben heb ik ze direct besteld.

Ik leefde al heel gezond, eet puur en schoon, sport veel en gebruikte al een reeds aantal vitaminesupplementen. Ik heb zijn boeken in 1 zucht uit gelezen, zo interessant, en jeetje wat worden wij belazerd door de farmaceutische industrie. 1 ding wist ik zeker, zodra mijn eigen vitaminesupplementen op waren zou ik die van Dr Lenkei gaan proberen. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik ben begonnen met het vitaminepakket medium in combinatie met de calcium-magnesium oplossing en over de dag verdeeld nog wat extra vitamine C (nooit geweten dat ik daar echt veeeeeeel te weinig van nam).

De eerste 2 weken voelde ik me een beetje ziekkig, moe, sloom en een zeurende hoofdpijn, maar ik wist na het lezen van zijn boeken dat dit dus eigenlijk een reactie is van je lichaam dat het een tekort heeft gehad aan bepaalde vitamine. Het voelde alsof mijn lichaam aan het ontgiften was, ik kreeg een onzuivere huid, pukkeltjes etc. Ik wist dat ik hier even doorheen moest en zeker niet moest stoppen met de supplementen. Einde 2de week zag me huid er weer beter uit en ik voelde me fantastisch, zo helder in mijn hoofd en ontzettend energiek, bijna een euforisch gevoel. Hierna heb ik ook het boekje Collageen gelezen en ben ik na het lezen hiervan direct de collageen poeder gaan bestellen, ik neem deze vaak na mijn trainingen in de avond, ik merk dat mijn spieren beter herstellen en mijn huid straalt als nooit tevoren. Ik ben om! Deze supplementen worden de basis van mijn healty lifestyle, zie het als een investering in jezelf, wat is dan € 50 tot € 100,- per maand?! Ik voel me gelukkig, fit, gezond en slaap beter dan ooit... Had ik dit maar jaren geleden ontdekt! Bedankt Dr. Lenkei!

Last van mijn knieën

Mijn ervaringen met de mulivitaminen en Calmag en vitamine C wil ik wel met u delen. Ongeveer 4 jaar geleden had ik het boek "World without Cancer" gelezen van Edward Griffin. Om mij daar meer over te informeren heb ik ook nog een paar boekjes gelezen van Amerikaanse artsen die kanker behandelen met vitamine B-17. Ik weet niet meer hoe, maar ik kwam toen ook in aanraking met het boek van dr. Gábor Lenkei: “Censuur - Wat u niet mag weten over uw gezondheid”. Ook dat heb ik gelezen. Ik was toen rond de 60 jaar maar voelde mij veel ouder door allerlei kwaaltjes en ongemakken en vroeg mij af of die vitaminen misschien verbetering in mijn gezondheid zouden kunnen bewerkstelligen, zodat ik op de proef, zonder al te veel verwachting, de Multi vitamine Introductie heb gekocht. Die kwalen waren bijvoorbeeld:

Lees meer: Last van mijn knieën

Het is zóóóóó lekker om geen pijn in je rug te hebben

Een verhaal, te mooi om waar te zijn. En toch is het waar!

Voordat ik met het verhaal ga beginnen wil ik eerst iemand bedanken: Michel Rietheide bedankt voor het delen van de link op FaceBook, waarin je verwees naar het boek “Cholesterol is niet schadelijk” van de Hongaarse arts Dr. Gábor Lenkei. Door deze verwijzing ben ik dit boek van dr. Lenkei gaan lezen en heb ik iets fantastisch moois ontdekt, dat mijn gezondheidstoestand geweldig vooruit heeft geholpen. 

Eerst even een stukje geschiedenis. 

In het jaar 2001 werd ik ziek. Ik was toen 46 jaar. Ik herstelde niet voldoende meer. Het voelde na een nacht slapen of ik helemaal niet geslapen had. Ik ging naar de huisarts en die verwees mij naar het AMC. 

Na allerlei onderzoeken kwam er eigenlijk niet zo veel uit behalve dat mijn cholesterolniveau veel te hoog was en ik een begin van longemfyseem had ontwikkeld. Dus stoppen met roken was een must en ik moest ook aan de cholesterolverlagers, de zogenaamde statines. 

Lees meer: Het is zóóóóó lekker om geen pijn in je rug te hebben

Krampen in mijn benen

Ik ben zeer tevreden over beide producten, de Calmag gebruik ik dagelijks als sapje. Omdat ik moeilijk pillen kan doorslikken is dit product ideaal voor mij en zeer makkelijk in gebruik.  Aangelengd met water is het een heerlijk sapje voor bij het ontbijt. Totdat ik Calmag gebruikte had ik vaak last van krampen in mijn benen, maar dit is nog maar zelden het geval.

De Premium Collageen gebruik ik ook bijna dagelijks in mijn ontbijt. Omdat het zo’n makkelijk te combineren product is kun je enorm goed variëren in het maken van ontbijtjes, die zowel gezond als lekker zijn. Als ik bijvoorbeeld een koud ontbijt maak met quinoa maak ik eerst de premium collageen aan met iets water, daarna met noten of rijstmelk, hieraan voeg ik dan wat zaden, vruchten en gedroogde vruchten toe, soms wat chiazaadjes of hennepzaadjes en dan gepofte quinoa. Echt een heerlijk voedzaam ontbijt waar je uren mee vooruit komt. Maar ook als ik een warm havermoutontbijt maak, gebruik ik de premium collageen aangemaakt met koud water en doe ik het over het havermoutontbijt. Ik mis het echt als ik het een dagje niet heb gegeten; zo lekker vind ik het. Ik merk door het gebruik ervan dat mijn huid erg mooi blijft en ik heb het vermoeden dat mijn haar door dit product zo mooi blijft glanzen. Ik ben in november 2015 vijftig jaar geworden maar wordt door menigeen tien tot vijftien jaar jonger geschat. Als dit de uitwerking aan de buitenzijde is, neem ik aan dat ook de binnenzijde er vele jaren jonger uitziet.

Lees meer: Krampen in mijn benen

Resultaten