Resultaten

Resultaten

Mensen verbeteren hun kwaliteit van leven met behulp van de juiste hoeveelheden en verhoudingen van vitaminen, mineralen en spoorlementen, zoals beschreven in het boek "Censuur - Wat u niet mag weten over uw gezondheid". 

Hieronder vindt je een selectie aan resultaten die mensen hebben gedeeld met Dr. Lenkei. U kunt meer resultaten die mensen hebben behaald vinden in het boek "Waarom gezonde mensen vitaminesupplementen nodig hebben".

Heeft u ook goede resultaten behaald met de Lenkei aanpak? Laat het dr. Lenkei weten middels het formulier in de rechterkolom.


De opgelegde moedervlekken op de rug zijn aan het genezen

Wil alleen even laten weten dat de opgelegde moedervlekken op de rug van mijn man aan het genezen zijn. Het opgelegde stuk valt er gewoon af. Aangezien we niets hebben veranderd aan onze leefstijl behalve de vitamines van dr lenkei, moet dat de oorzaak zijn. Geweldig! - Joke D.

Geen borstkanker te vinden

Ik zou nog laten weten van m’n vriendin. Ze wordt overspoelt door ziekenhuis berichten, mogelijke behandelingen e.d. Ze ziet niet zitten nog wat erbij te doen. Ze doet 1,5 liter brandnetel thee met maria threben elixer. Kompressen met elixer uitwendig. Geen suiker, brood, aardappelen, veel groenten, fruit, noten, zaden. Vitaminen, Collageen en … Twee weken geleden bericht gehad van borstkanker links. Week geleden scan gehad. Gister de uitslag links twee plekken, rechts een plek. Vandaag echo gehad en rechts niks meer te vinden !!!

Tot verwondering van beide audiciens was mijn gehoor verbeterd

Onlangs was ik bij Schoonenberg en dit keer werd me na zoveel jaar weer een gehoortest aan mijn linker oor afgenomen.
Rechts is al een tiental jaar na een virale of bacteriële infectie nog maar 30 procent, met geluidsvervorming en lichtelijk suizen, volgens Radboud UMC.
Voor links heb ik een gehoorapparaat dat schoongemaakt en soms bijgesteld moet worden.
Tot verwondering van beide audiciens was mijn gehoor verbeterd. Dat maakten ze niet mee. Ze hadden daar geen verklaring voor.
Ik eigenlijk ook niet dan dat ik sinds ruim 2 jaar regelmatig de nodige multivitaminen, calcium-magnesium oplossing en collageen inneem.
In de bijlage de uitslag. Het dunne lijntje met de kruisjes is de vorige test uit 2015.
Het gehoorapparaat werd op het nieuwe niveau bijgesteld.
W.d.B.

Studeren verloopt veel makkelijker

De multivitamine zijn geweldig! Ik had het rustig aan opgebouwd en nu kan ik zelf bepalen hoe actief ik wil zijn. Het werkt als een soort gaspedaal, alleen met vertraging van ongeveer één week, meer multivitamine meer actie. Het is alsof al mijn interne systemen geactiveerd zijn en nu eindelijk pas harmonieus samenwerken. Hierdoor werd voor mij de wereld pas echt goed geopend en dat op mijn 53ste. Ik ben een alerter en actiever mens geworden en dit is een understatement. Had ik dit maar eerder ontdekt.

Mijn “rollercoaster” begon met het boek 'Censuur - Wat u niet mag weten over uw gezondheid’.

Lees meer: Studeren verloopt veel makkelijker

Ik voel me gelukkig, fit, gezond en slaap beter dan ooit

Ik ben een behoorlijke gezondheidsfreak en kwam via Facebook in aanraking met Dr. Lenkei zijn boeken, na wat reviews gelezen te hebben heb ik ze direct besteld.

Ik leefde al heel gezond, eet puur en schoon, sport veel en gebruikte al een reeds aantal vitaminesupplementen. Ik heb zijn boeken in 1 zucht uit gelezen, zo interessant, en jeetje wat worden wij belazerd door de farmaceutische industrie. 1 ding wist ik zeker, zodra mijn eigen vitaminesupplementen op waren zou ik die van Dr Lenkei gaan proberen. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik ben begonnen met het vitaminepakket medium in combinatie met de calcium-magnesium oplossing en over de dag verdeeld nog wat extra vitamine C (nooit geweten dat ik daar echt veeeeeeel te weinig van nam).

De eerste 2 weken voelde ik me een beetje ziekkig, moe, sloom en een zeurende hoofdpijn, maar ik wist na het lezen van zijn boeken dat dit dus eigenlijk een reactie is van je lichaam dat het een tekort heeft gehad aan bepaalde vitamine. Het voelde alsof mijn lichaam aan het ontgiften was, ik kreeg een onzuivere huid, pukkeltjes etc. Ik wist dat ik hier even doorheen moest en zeker niet moest stoppen met de supplementen. Einde 2de week zag me huid er weer beter uit en ik voelde me fantastisch, zo helder in mijn hoofd en ontzettend energiek, bijna een euforisch gevoel. Hierna heb ik ook het boekje Collageen gelezen en ben ik na het lezen hiervan direct de collageen poeder gaan bestellen, ik neem deze vaak na mijn trainingen in de avond, ik merk dat mijn spieren beter herstellen en mijn huid straalt als nooit tevoren. Ik ben om! Deze supplementen worden de basis van mijn healty lifestyle, zie het als een investering in jezelf, wat is dan € 50 tot € 100,- per maand?! Ik voel me gelukkig, fit, gezond en slaap beter dan ooit... Had ik dit maar jaren geleden ontdekt! Bedankt Dr. Lenkei!

Last van mijn knieën

Mijn ervaringen met de mulivitaminen en Calmag en vitamine C wil ik wel met u delen. Ongeveer 4 jaar geleden had ik het boek "World without Cancer" gelezen van Edward Griffin. Om mij daar meer over te informeren heb ik ook nog een paar boekjes gelezen van Amerikaanse artsen die kanker behandelen met vitamine B-17. Ik weet niet meer hoe, maar ik kwam toen ook in aanraking met het boek van dr. Gábor Lenkei: “Censuur - Wat u niet mag weten over uw gezondheid”. Ook dat heb ik gelezen. Ik was toen rond de 60 jaar maar voelde mij veel ouder door allerlei kwaaltjes en ongemakken en vroeg mij af of die vitaminen misschien verbetering in mijn gezondheid zouden kunnen bewerkstelligen, zodat ik op de proef, zonder al te veel verwachting, de Multi vitamine Introductie heb gekocht. Die kwalen waren bijvoorbeeld:

Lees meer: Last van mijn knieën

Het is zóóóóó lekker om geen pijn in je rug te hebben

Een verhaal, te mooi om waar te zijn. En toch is het waar!

Voordat ik met het verhaal ga beginnen wil ik eerst iemand bedanken: Michel Rietheide bedankt voor het delen van de link op FaceBook, waarin je verwees naar het boek “Cholesterol is niet schadelijk” van de Hongaarse arts Dr. Gábor Lenkei. Door deze verwijzing ben ik dit boek van dr. Lenkei gaan lezen en heb ik iets fantastisch moois ontdekt, dat mijn gezondheidstoestand geweldig vooruit heeft geholpen. 

Eerst even een stukje geschiedenis. 

In het jaar 2001 werd ik ziek. Ik was toen 46 jaar. Ik herstelde niet voldoende meer. Het voelde na een nacht slapen of ik helemaal niet geslapen had. Ik ging naar de huisarts en die verwees mij naar het AMC. 

Na allerlei onderzoeken kwam er eigenlijk niet zo veel uit behalve dat mijn cholesterolniveau veel te hoog was en ik een begin van longemfyseem had ontwikkeld. Dus stoppen met roken was een must en ik moest ook aan de cholesterolverlagers, de zogenaamde statines. 

Lees meer: Het is zóóóóó lekker om geen pijn in je rug te hebben

Krampen in mijn benen

Ik ben zeer tevreden over beide producten, de Calmag gebruik ik dagelijks als sapje. Omdat ik moeilijk pillen kan doorslikken is dit product ideaal voor mij en zeer makkelijk in gebruik.  Aangelengd met water is het een heerlijk sapje voor bij het ontbijt. Totdat ik Calmag gebruikte had ik vaak last van krampen in mijn benen, maar dit is nog maar zelden het geval.

De Premium Collageen gebruik ik ook bijna dagelijks in mijn ontbijt. Omdat het zo’n makkelijk te combineren product is kun je enorm goed variëren in het maken van ontbijtjes, die zowel gezond als lekker zijn. Als ik bijvoorbeeld een koud ontbijt maak met quinoa maak ik eerst de premium collageen aan met iets water, daarna met noten of rijstmelk, hieraan voeg ik dan wat zaden, vruchten en gedroogde vruchten toe, soms wat chiazaadjes of hennepzaadjes en dan gepofte quinoa. Echt een heerlijk voedzaam ontbijt waar je uren mee vooruit komt. Maar ook als ik een warm havermoutontbijt maak, gebruik ik de premium collageen aangemaakt met koud water en doe ik het over het havermoutontbijt. Ik mis het echt als ik het een dagje niet heb gegeten; zo lekker vind ik het. Ik merk door het gebruik ervan dat mijn huid erg mooi blijft en ik heb het vermoeden dat mijn haar door dit product zo mooi blijft glanzen. Ik ben in november 2015 vijftig jaar geworden maar wordt door menigeen tien tot vijftien jaar jonger geschat. Als dit de uitwerking aan de buitenzijde is, neem ik aan dat ook de binnenzijde er vele jaren jonger uitziet.

Lees meer: Krampen in mijn benen

Kunnen stoppen met statines

Het goede nieuws is dat ik helemaal van de medicijnen af ben! In overleg met de huisarts uiteraard. Al had zij wel enige bedenkingen tegen het stoppen met de statines. Ik was inmiddels goed voorbereid en hoewel mijn cholesterol goed was (3.8) wilde ze toch dat ik doorging. Gezien de goede resultaten was ik het daar niet mee eens en ben nog minder gaan gebruiken. Nu ben ik inmiddels zover dat ik, na weer een controle, helemaal gestopt ben (cholesterol 3.1).
Met de vitaminen, samen met een wijziging in mijn dieet, gaat dat nu heel goed. Ik ben ook gestopt met het medicijn Sarotex (antidepressivum dat mij voorgeschreven werd als pijnstiller).

Lees meer: Kunnen stoppen met statines

Ik heb 5 jaar geleden een hartinfarct gehad

Ik heb 5 jaar geleden een hartinfarct gehad, maar slik nu helemaal geen medicijnen meer. Ik neem alleen nog maar de Lenkei-producten. Ik ben 66 jaar en werk nog elke dag als parketteur op de vloer. Ik voel me heel goed en zou de vitamines niet meer kunnen missen. A.C. Van L.

2 jaar vrij van mijn psychotrope medicatie

Nu wil ik nog even wat succesjes kwijt wat mijzelf betreft. Ik weet niet of ik al eens aangegeven heb dat ik 20 jaar geleden gediagnosticeerd was met een bipolair stoornis en geloof me dat was ik, inclusief psychoses, abnormaal koopgedrag, agressie en al wat daar meer bij komt. Ik werd zwaar onder de medicatie gehouden, die steeds zwaarder werd en regelmatig ook veranderde, omdat ik, zoals ik dat noemde "er doorheen" ging. Met andere woorden het hielp niet, dus kwam regelmatig opname in het vizier, iets waar ik me al die jaren (gelukkig) met hand en tand tegen verzet heb. 3 jaar geleden was ik al die medicatie zo zat; ik leefde niet meer, maar vegeteerde en had nergens meer zin en energie voor etc.

Lees meer: 2 jaar vrij van mijn psychotrope medicatie

Tomeloze energie

Ik ben en voel me blij met de Multivitamines, CalMag en de Vitamine C 1000. Ik heb tomeloze energie en ben niet gauw moe. Ik slaap goed en sta elke ochtend op met frisheid en energie. Dit alles dankzij dr. Lenkei! L.S.

Vaak verkouden

Ik ben zeer tevreden over de Multivitamine en de Calcium/Magnesium van Dr. Lenkei! Mijn ervaring is, dat ik veel meer energie heb en door het gebruik van de vitamine niet zo snel meer ziek word. Voorheen was ik vaak verkouden en had ik zeker een keer per jaar de griep. Dat heb ik dit jaar nog niet gehad! Over de Calcium/Magnesium ben ik ook zeer tevreden, ik had nog wel eens last van kramp in mijn kuiten en merk dat ik dat niet heb zolang ik de Calcium/Magnesium gebruik. Kortom ik ben erg tevreden! Ik ben blij dat ik de Vitamine en CalMag ontdekt heb en dat mijn ogen geopend zijn wat betreft vitamine gebruik in grote hoeveelheden. Het doet zoveel goeds voor je lichaam. Meer mensen zouden hiervan op de hoogte moeten zijn!

LLM

Asthma genezen

Dr. Lenkei, u bent een KEI van een dokter. Bedankt voor de adviezen, al was ik door mijn lidmaatschap van de Moerman Vereniging vanaf het begin al bekend met het belang van vitamine C. Mijn chronische slijmvlies ontsteking is genezen, mijn zware Astma is genezen, gezonde huid, geen eczeem meer, werkelijk heerlijk om dit mee te maken. Ik ben ook mijn SCHEPPER zeer dankbaar dat ik zo rijk gezegend ben. Ik weet niet of u in GOD gelooft maar, als ik alles zo lees moet het bijna wel. Hou vol, de resultaten zijn geweldig. Ik geef al deze resultaten door aan mijn huisarts. G.d.H.

Langzaam aan het genezen van Chronische Lyme

Ik ben een bewonderaar van Gábor Lenkei en sinds een jaar gebruik ik zijn producten. Ik ben langzaam aan het genezen van Chronische Lyme, dankzij mijn therapeute, heel gezond voedsel en de aanvulling met vitaminen en supplementen. Ook heb ik een kuur (Kaardenbol: Lymenatuurlijkgenezen.nl) gevolgd. Na 5 jaar begin ik de vruchten te plukken! En dat is bijzonder want mijn eerste besmetting liep ik al in 1993 op. Dat is gebleken uit een test die ik in 2010 in Frankrijk liet doen. De test van de reguliere geneeskunde op Borrelia is onbetrouwbaar. Ik ben ruim 15 jaar van het kastje naar de muur gestuurd met mijn zeer duidelijke klachten...maar werd niet geloofd. Ik vrees dat de heren artsen en specialisten mij nu ook niet geloven wanneer ik vertel dat ik met natuurlijke middelen aan het genezen ben. Ik word in mei 76 maar voel mij de laatste tijd steeds jonger. Sophie van Kleef

afbrokkelende tanden en ontstekingen

Al vanaf mijn kinderjaren heb ik last van afbrokkelende tanden en ontstekingen. Tegen dat ik twintig jaar was waren al mijn bovenste tanden al eruit en ook mijn onderste kiezen. Ik had nog enkel de zeven voortanden over aan de onderkant. Maar na enige jaren begonnen deze ook al af te brokkelen.

 

Toen nam ik nochtans kalktabletten van de apotheek, maar het hielp niet. De gaten werden alsmaar groter en met pijn in mijn hart dacht ik eraan om ook deze onderste tanden te laten verwijderen. Met enkel mijn bovenste vals gebit heb ik nergens last van, ik kan zelfs zonder problemen in een appel bijten, maar ik wilde dolgraag mijn nog enige zeven tanden behouden.

Lees meer: afbrokkelende tanden en ontstekingen